Hoe word je zzp'er?

| 01 mei 2023

Ooit was ik een gewoontemens. Tot hilariteit van sommige huisgenoten at ik in mijn studentenflat altijd dezelfde afbakbroodjes met Franse mayonaise en kaas. Elke week kocht ik dezelfde groene appels. De coschappen vielen me zwaar: de frequente wisseling van stageplek was mij te intensief. Na mijn studie hervond ik de regelmaat waar ik naar snakte: ik bleef maar liefst drie jaar werken als basisarts in hetzelfde verpleeghuis.

Informatie over deze collectie

Publicatiedatum 01 mei 2023
Duur
11 min

Accreditatie

Status
Niet gestart

Aan de slag

Wil jij ook nascholen met Socares?

In deze collectie

Artikel

Hoe word je zzp'er?

Niet gestart
11 min
Ooit was ik een gewoontemens. Tot hilariteit van sommige huisgenoten at ik in mijn studentenflat altijd dezelfde afbakbroodjes met Franse mayonaise en kaas. Elke week kocht ik dezelfde groene appels. De coschappen vielen me zwaar: de frequente wissel